L'ERMITA DE SANT LLORENÇ DE MONTGAI

Pujada al castell de Sant Llorenç

Distància: 3,19 Km - Dificultat: moderada

Mare de Déu del castell de Sant Llorenç és una església a l'est de les ruïnes del castell andalusí, en un carener que sobresurt de la serra de Sant Cristòfol a la riba dreta del Segre, i en terrenys de Sant Llorenç de Montgai.

EMBASSAMENT DE SANT LLORENÇ DE MONTGAI

Volta al pantà

Distància: 9,3 Km - Dificultat: baixa

El pantà de Sant Llorenç de Montgai és un embassament que pertany al riu Segre, creat per una presa situada entre el municipi d'Os de Balaguer i a prop del nucli de població de Sant Llorenç de Montgai, dins el terme municipal de Camarasa, que s'estén pels termes de Camarasa i Os de Balaguer, a la comarca de la Noguera.

EL CONGOST DE MU

Ruta pel Congost de Mu

Distància: 8,03 Km - Dificultat: moderada

Alòs de Balaguer està ubicat en un paisatge geològic molt ric, marcat pel pas del riu Segre. El riu travessa, en primer lloc, un sector constituït per sediments terciaris que formen part del marge nord de la Depressió Central Catalana per introduir-se, posteriorment, en les serralades exteriors dels Pirineus a través d'un estret i profund congost (Congost del Mu) a partir d'Alòs de Balaguer i, finalment, sortir de nou a la depressió de l'Ebre al tram Camarasa-Balaguer.

L'ERMITA DE MONTALEGRE

Sant Llorenç de Montgai a l'ermita de Montalegre

Distància: 10,88 Km - Dificultat: moderada

L'ermita de Montalegre, situada al límit del municpi de Camarasa i Vilanova de la Sal, a 866 metres d'altitud en un cim de la serra de Mont-roig.

Copyrigh© 2022 El Mirador de Sant Llorenç de Montgai
Avís Legal | Política de privacitat | Política de cookies ·

Copyrigh© 2022 El Mirador de Sant Llorenç de Montgai
Avís Legal | Política de privacitat | Política de cookies ·